unbelieveable

2:34 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,
.
aii nk kongsi cerita sikit nih... psl pengambangan atau penguncupan diri aii... lately korset mai beaute tuh dh rasa selasa sgt... dh x berapa nk firm lagik... mula2 ingatkan material korset tu dh berubah ke, rosak ke... ye la kan.. aii timbang x turun2 pun... so x terpikir la yg badan ni dh kecik...
.
then nak jd kan ceritanya, mlm td mr hubby pegi campak korset aii dlm mesin basuh... pastu aii pun ala2 bersedih jugak la sbb esoknya nk pakai hape (macam la pakai korset tu jatuh hukum wajib)...
.
oleh kerana aii ni dah terbiasa pakai korset pegi kerja, aii pun bukak la segala tong2 & beg2 baju utk carik korset PB yg lama (beli sebelum kawin lg ni.. lepas kahwin langsung x pakai)... tup, tup jumpe la pulak..
.
maka sesi menerai (kata dasarnya adalah try) korset lama pun bermula... dh x ingat dah pakai yg mana dulu.. so aii cuba dgn long girdle...
.
dgn x berapa nk payah, long girdle berjaya dipakai... then try long bra pulak... pun berjaya dipakai setelah menahan nafas yg x berapa nk panjang nih... wah, berjaya nih... eh, satu lagik tinggal... dia punya korset... aii cuba pasang... pasang kat cangkuk paling luar sekali (paling besar la nih)... muat youallzzz...
.
so officially hari nih pakai korset PB... skrg ni dh 7 jam cikjah pakai korset nih... even rasa mcm nk terputus nyawa after lunch, ku gagahi juga cabaran pakai PB utk 1st day slps 3 thn x pakai...
.
hoppefully after 1 month, aii can see the difference...
.
.
. .
.
p/s: ramai plak yg puji kata wajah semakin berseri & nk tau rahsia aii... rahsianya ialah, hangpa gi masuk youtube, search make up tutorial... pastu bersolek lah dgn cara yg betul... insyaallah akan nmpk hasilnya...
.

You Might Also Like

0 comments: