serangan jerawat…

6:26 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers…

ahkak very very the bzzzzzzzz likes bees… ini semua kerana RAKYAT… dh lebih sebulan ahkak & staffs keje 7 hari seminggu.. semuanya utk RAKYAT… janji RAKYAT bahagia walaupun kami di sini dh sakit kepala, pening2, rasa nk tumbang… tapi semua berbaloi kerana RAKYAT… RAKYAT gembira, kami bahgia…

sebenarnya ahkak terlibat secara langsung dlm pengagihan BR1M… yg RM500 tuh.. korang ader yg dapat?? bg yg dh dapat tuh, alhamdulillah… yg x layak pulak jgn kecewa.. rezeki pasti di mana2… ramai RAKYAT Tumpat ni layak menerima BR1M.. agihan ini dibuat secara berperingkat2… x larat nk buat sekali gus… ramai bebenor…

cukup la psl BR1M.. mendengarnya sahaja ahkak dh rasa letih dik.. ni ahkak nk cerita sesuatu yg lebih penting iaitu kulit muka… iyeee, kulit muka… yg korang belek berjam2 setiap hari tu laaa… ahkak notice sejak menukar cosmetic from MAC to Chanel, struktur muka mula berubah… jerawat pasir bertebaran ke seantero pelusok muka.. pastu jerawat besar here & there… klu peod, lg la banyak… muka byk black & white head… mencikk betulll… parut jerawat x perlu mention kat sini… dh mcm bulan… haishhh… nyesal pulak tukar cosmetic.. chanel x sesuai utk mukaku…. mungkin hanya handbag chanel shj yg sesuweeiii kot… hahahha…

so, ahkak ni even pening memikirkan psl BR1M, ahkak lagi pening memikirkan muka yg berjerawat nih… dulu my skin dh ok.. now naik balik jerawat tuh… geram & frustrated… ahkak pun gi la ke laman sesawang ntah apa2 ntah utk carik acne cure… mcm2 tips & product yg ahkak surf di tenet… last2 ahkak jumpa ini…

then ahkak jumpe testimoni ini…

 

lagi la berkobar2 nk mencuba… apalagi ahkak pun mengorder nyer…

ahkak beli ini….

dinasihatkan kpd bg mereka yg nk rawat jerawat, pastikan makeup anda drp jenis non comedogenic product… jd pilihkan makeup yg berasaskan mineral… loreal, maybelline, revlon, avon, laurier marcier, dll ada menawarkan product ini.. so ahkak x kan menjadikan keadaan bertambah teruk, maka start esok ahkak akan x mekap.. ye ke?? esok ader miting.. hmmm.. dilema wanita sungguh laaaa…

apa2 pun, harap muka ahkak kembali ok… nk tengok ke muka ahkak yg makin teruk ni?? malu nk tunjuk… kalau muka ok, baru ahkak tunjuk before & after picture ek…

bye…

0 comments: