ahkak's wishlist..

12:54 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers..
.
ahkak malas nk tulis panjang2.. tp akak nk kongsi skit menda2 yg kadang2 boleh wat ahkak x lena tido sambil menghitung MYR.. antaranya ialah:
.
.
.

Gucci New Pelham Large Shoulder Bag..
.
.
Coach Kristin Embossed Python Large Flap Hobo..
.
.
Coach New Madison Embossed Croc Accordion Zip...
.
.
harap2 nya 2/3 wishlist ini dpt dicapai menjelang tahun 2011 sejajar dgn usaha kerajaan membasmi miskin tegar..ekekke...
.
.
p/s: xde ke orang yg nk sponsor ahkak barang2 nih??
.
.
.
.

0 comments:

pic lebaran..

2:45 PM Hafezahzainudin Z 1 Comments

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1 comments:

salam lebaran

2:15 AM Hafezahzainudin Z 2 Comments

salam readers,
.
ate, windu x kat ahkak nih?? mesti korang windu kan nk tau perkembangan ahkak... well, banyak nk share dengan korang nih.. tp kita kena wat sampai 15 episod baru abih.. ye la kan, dh lama x hapdet blog... nk wat cmner... stop blame me hokeh.. sila blame pd berukben yg line nya terkemut2 iteww coz ahkak pikir siput pun jalan lebih laju drp berukben ini..
.
opsss.. ahkak ni pun, kalau nk bebel pun ingat2 la ye.. smpai terlupa la plak ahkak nk wish selamat menyambut hari raya aidilfitri even hari ni pun dh seminggu raya... jd, sebelum ahkak meneruskan bebelan ahkak, ahkak nk susun sepuluh jari klu ader terkasar bahasa atau perbuatan yg menyinggung hati.. kirenye susun jari iteww merupakan simbolik kpd 'aku mintak mahap.. ko mahapkan aku x?? klu ko x nk mahapkan, Allah marah tau..'...
.
raya ini ahkak beraya di pendang, kedah tanah tumpah mr hubby terchenta... sok ahkak akan bertolak balik ke klate.. ate, cuti raya dh nk abih.. kita pulun kerja pulak... tp jangan lupa puasa enam plak yer..
.
bercakap mengenai bulan ramadhan hari iteww, ahkak telah turun kpd 62-63++kg dgn bantuan 'senjata rahsia' ahkak... tadi, sempat ahkak menshoppingkan diri di gurney plaza penang.. maka, ahkak telah merembat 2 pasang sluar jeans.. sungguh gumbira hati ahkak (w'pun saiz sluar iteww adalah saiz yg paling besar..janji aku dh boleh pakai jeans balik)...
.
anak2 ahkak juga sudah besar.. yg kecik sudah pandai berjalan (x reti2 nk berhenti jalan.. asyik jaaaallllaaaannn ajer kerja nya...)... gigi si kecik juga dh ader 5 batang.. dia juga sudah mula suka gigit2 orang.. pantang dapat peluang, mesti nk gigit org...
.
okeh lah..lambat benor la pic nk upload.. klu nk tengok pic, sila tengok di facebook...
.
bye...
.
.

2 comments: