majlis jasamu dikenang & farewell party wani

10:55 AM Hafezahzainudin Z 1 Comments

salam readers,
.
baru2 ni satu Majlis Jasamu Dikenang telah diadakan di Hotel New Pacific, KB sebagai simbolik kepergian Pengarah JPPK, Datuk Hj Shukry bin Mohd Salleh di atas kenaikan pangkat sebagai Ketua Pengarah ICU, JPM yang baru menggantikan Tan Sri Khalid..
.
semua bahagian dan PPJ dipaksarela utk membuat persembahan... maka PPJ Tumpat sebulat suara mendendangkan lagu I'll Follow You... tp xde pic kt sini...
.

cikjah bersama PPJ Kota Bharu & PPJ Bachok..
. posing sket...
.
mantan Pengarah JPPK selaku Ketua Pengarah ICU menyampaikan amanatnya...
.
woww!!! ada bakat nyanyian Datuk KP nih...
.
.
.
pada 15 oktober, pejabat kami mengadakan satu majlis perpisahan sempena pertukaran juruteknik terdiva kami iaitu Noor Shazwani ke KL (ikut suami katanya..)..maka berbondong2 la staff PPJ Tumpat ke Syam Restoran utk mengisi perut masing2...
.
.
.
dr kiri: nora, mc ta (bukan mc D ye) & wani..
.
anak buah posing, kena lah bos posing pulak..
.
keluarga PPJ Tumpat..
.
dr kiri: k ani & k ayu..
.
k wan dhee... org siam.. sawadikap..
.
jejaka rebutan di PPJ Tumpat.. terpaksa berebut sbb org laki kt PPJ Tumpat selalu SOLD OUT...
.
dr kiri: yana (skng ni tgh pantang..dpt baby gurl lagik..xpe, thn depan usaha lagik) & nora..
.
dr kiri: nik (tgh memboyotkan diri) & cikjah...
.
kitorang order byk giler... tp dlm byk2 menu ni yg paling sedap sekali adalah pai kacang... korang pernah makan? mesti x pernah kn... sedap wooo... rupanya mmg x menarik... tp rasa dia smpai terangkat ibu jari kaki tau...
.


1 comments:

Konvensyen Kumpulan Kreativiti & Inovasi ICU, JPM 2009

10:28 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,
.
konvensyen KIK ICU JPM telah diadakan pd 20-21 Oktober 2009... cikjah & the gang telah bertungkus lumus menyiapkan projek kami sejak bln Ogos lagi memandangkan kami ditubuhkan pd 24 Ogos 2009... memang terasa penatnya apabila terpaksa berkampung hari2 di kota bharu... lg pun, semua ahli termasuk fasi xde pengalaman dlm KIK ni sbbnya dulu KIK hanya dr kumpulan sokongan... namun thn ni kump P&P jugak dikerah tubuhkan 1 team utk KIK...
.

ahli & fasi kumpulan 1JPPK

posing depan hotel vistana

sentapan di majlis hari raya ICU, JPM.. masa ni x brp selera nk mkn sbb lps ni team kami kena present..
ala2 wat simbol satu mengikut versi masing2...

bergambar sakan dgn pengarah JPPK yg baru...

bersedia utk rehearsal & practice apa yg perlu...

bersengkang mata siapkan projek (last minute) sambil menjamu juadah open house one of our team member...

mententeramkan diri masing2 dgn cara posing maut depan kamera..
.
thn ni kumpulan kami xde rezeki.. bak kata ketua panel, konvensyen ni nk cari tempat pertama, kedua & ketiga je... so mana2 yg xde nombor tu consider no empat laa.. hhihihi... anyway, sgt enjoy during this convention... dpt la cikjah berjalan menyopping kan diri setalah lama sgt hibernate di kelantan...
.
nk tgk more pics, silalah ke facebook cikjah...
.

0 comments:

widad masuk operation theatre??

9:58 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,
.
kakak widad sudah semakin advance sekarang.. kakak widad juga menjadi sungguh kreatif & inovatif... baru2 ni cikjah belikan playdoh utk dia... wah, bukan main seronok lg dia bermain... sampaikan playdoh tuh dimasukkan dlm telinga utk wat acuan fun fries...
.
akibatnya, kami laki bini bertungkus lumus keluarkan playdoh tu dr telinga dia... tp separuh je lah yang dpt kami keluarkan... separuh lagi dh masuk ke dlm & kami x berani ambik risiko..
.
so, kaki kami telah menapak di dua klinik... oleh kerana kakak widad x reti dok diam... terpusing sana, terpusing sini waktu doktor nk keluarkan playdoh tuh, maka doktor suggest agar widad jumpa pakar ENT & bius bg tido sblm keluarkan playdoh...
.
lps raya, abeed masuk sepital lagi.. kitorg pun amik kesempatan jumpa ENT.. so doktor decide yg keesokan hr dtg awal pagi & terus wat prosedur menggodek telinga kakak widad... tp kena bius dulu la bg kakak widad tido dulu...
.


kakak widad pakai baju khas utk masuk OT..


.

.


.
.

playdoh yg telah dikeluarkan drp telinga kakak widad...
.

0 comments:

raya 2009

9:30 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,
.
alhamdulillah segalanya telah selesai.. now dh x berapa busy sgt so ader la peluang hapdet blog.. kita start dgn raya 2009.. tahun ni beraya kat johor.. menu lemang, nasi impit, rendang.. pastu ader plak yg bg lontong, kuah kacang... mmg masa ni x diet langsung... oh, sempat la ganti puasa sehari je.. ekekkeke.. enjoy the pics okayy!!
.

.
.
.
.
.

0 comments:

8:48 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers terchenta,
.
phewwwww!!!!! what a LLLLLLLLOOOOOOOONNNNNNGGGGGGG silence... dlm sebulan ini, byk sgt event yg penting tlh berlaku mcm hari raya, preparation for KMK convention, abeed masuk wad lagi, etc...
.
oleh kerana byk sgt benda nk cerita, cikjah akan compress kan cerita2 tersebut.. ini pun masih lagik busy giler but try cuba curik2 masa..
.
so, next entry I'll update all my story mory (hope u can wait) plus thousand of pics too...
.
p/s: my weight still 68kg but i notice that all my blouse dh longgar sana sini..
.

0 comments: