aii windu...

2:43 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,
.
rasa windu sgt kat seseorg... mcm dh lama sgt x dengar suara dia... nk bertentang mata, apatah lagi kan... bila nangis, aii pun nangis... bila dia ketawa, aii pun ketawa... member2 aii sgt jeles kalau tahu aii kapel dgn dia... aii tau yg member2 aii ni pun ader menaruh hati kat dia... tp aper boleh buat, kawan... si dia tetap memilih aii utk bertakhta di hatinya...
.
tp makin lama makin kurang komunikasi... aii salah cakapkah??? selalunya dia je yg bercakap... aii dengar jer... atau kasih yg disemai kian pudarkah??? x mungkin... sebab dia selalu di sisi aii... atau setakat ini sahaja perhubungan kita???
.
oh tidak!!! jangan diucap selamat tinggal... aii x rela u... tp klu dia tinggal kan aii, dia jugak yg rugi... jd x mungkin la dia nk tinggalkan aii... abih tu kenapa??? kenapa sayang??? kenapa aii call u xmo angkat??? kenapa aii ajak gi dating u asyik menolak je??? u ader fomfuan lain ke selain aii?? aper??? ramai giller fomfuan dlm hidup u??? u cakap je saper nama fomfuan tuh, sok aii gi tembak derang satu per satu... berani derang nk rampas chenta hati beta...
.
sibuk ke?? naper sibuk sgt nih?? oh, ader projek baru ke?? sayang dpt tawaran filem lagik?? filem aper?? MY NAME IS KHAN... bagus...bagus... bagus... nanti boleh kita jumper kat panggung wayang... u nyanyi, aii gelek hokeh... cayang abg shah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll lagik...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jgn cepat putus asa... scroll laju2 sket...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kat cini abg shah rupernya...
.
.

.
.
.
.
motif entry kali ni??? dh lama x tgk abg shah berlakon... rindu plak rasanya nk tgk dia berlakon...

0 comments:

aku benci fomfuan iteww...

1:34 PM Hafezahzainudin Z 1 Comments

salam readers,
.
ni aii rasa sungguh jaki sgt dgn fomfuan sorang nih... sgt benci hokeh... sbb dia dpt apa yg dia nak... dia ader aper yg aii xde... benci sungguh... suka2 dia nk beli aper, mesti dpt punyer... lelaki ensem keliling pinggang... body sgt skinny... pakai aper pun chantique... duit melambak2... aper lagi yer... tu sebab la aii mencik sama dia... uwaaaa... bestnya jd PARIS HILTON...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
apa2 pun, bersyukur dgn apa yg ader....

1 comments:

finally...it's here!!!

2:28 PM Hafezahzainudin Z 1 Comments

salam readers,
setelah begitu lama menunggu, hari ni baru lah dpt aper yg dinanti... sungguh gembira sekali hari ini... it's here finally... introducing my new family...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dell inspiron 13z... merah giteww.. samer dgn casing iPhone aii... aii loiikkee...
window 7...

keyboard...


start up the newwy...


window 7...


the red warrior...
aii kini sedang ber'blogging'using my neww lappy... sgt happy krn amat pantas & cerdas... big screen of course (jika dibandingkan dgn mini HP)... wah!!! terasa sgt lebar la plak laptop nih... aii jugak sedang memahirkan diri menggunakan window 7 yg dikatakan hebat iteww...


1 comments:

proud...

2:08 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,

PROUD atau dlm bahasa jawanya BANGGA membawa pelbagai maksud.. ada yg positif & ada juga yg negatif... cth positif adalah "i'm SOOO PROUD of u, son"... atau "saya BANGGA mempunyai kakitangan yg cekap & berintegriti" <--- tujukan khas utk staff saya sbg renungan bersama... yg x berapa nk eloknya apabila BANGGA iteww mendatangkan perasaan riak, ujub & takbur dlm diri sendiri... atau dlm bahasa lainnya membangga diri...

tp kali ini aii nk berbangga atas kejayaan insan yg aii sayangi... my mr. hubby... walaupun entry ni dh terlambat sket, tp aii tetap nk cakap jugak.. "i'm SOOOO PROUD of u, mr. hubby"... mr. hubby telah dianugerahkan sebagai KAKITANGAN TERBAIK bg KURSUS ELEKTRIK KUASA di KKTM Pasir Mas... tahun depan dpt cemerlang lagi yer...


ni la plague yg dibawa balik ke rumah buat tatapan anak isteri...
lastly...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sessi interfrem diri sendirik...chaiyok!!!



0 comments:

semput...

11:51 AM Hafezahzainudin Z 1 Comments

salam readers,

tgh mengah nih.. fuh!! semput beb... aii baru memulakan rejim senaman yg tidak berapa komprehensif... ala2 beginner baru... mau tau jenis senaman yg paling mudah dibuat oleh org yg suka mencari 1001 alasan utk bersenam?? saksikan...

rejim senaman yg pertama dimulakan dgn skipiing 1000 kali yer kawan2... tp my version is tanpa skipping rope... so anda semua x perlulah risau akan talinya yg boleh tersangkut di kipas... hanya imagine je yg dtangan anda ader skipping rope, pastu jump & tangan pun wat gerakan cam org tgh skipping.... mula2 memang x larat nk wat smpai 1000 terus kan?? so mula dgn 50 kali dulu... pastu cuba 100 kali... pastu cuba plak utk 150 kali... make sure total up utk jumping tu sekurang2 nya 1000 kali... mudah saja kan??


next is star jumping... skrg ni kaki aii ala2 kejang sbb buat star jumping tanpa strecthing terlebih dahulu... wat la 500 kali sehari... mulakan dgn 10 kali dulu... then up kan sehinggalah total dia sekurang2 nya 500 kali...



bila aii wat skipping & star jump nih?? depan tv la... wat perlahan2 & jgn paksa diri hokeh... semoga berjaya...




1 comments:

gorgeous??? think again...

1:35 PM Hafezahzainudin Z 2 Comments

salam readers,
.
special entry ni aii tujukan kpd those yg rasa diri mereka tidak chantique atau dlm bhs jawanya 'unpreety' atau lebih kejam lagi 'ugly'... aii nk kata bhw chantique iteww boleh jer dibuat2 maksudnya dr x berapa nk chantique atau x lawa kepada super GORGEOUS one... hanya dgn teknik makeup terutamanya di bahagian mata, we can transform ourselves to a new person... check this out..
.
.
super model tyra bank
.

.

.
.
super model/actress priyanka chopra
.
.
.
.
actress preity zinta
.
.
.
.
actress kareena kapoor
.
..
.
actress JLo
.
.
.
.

singer britney spears
.
.
.
.

super model/actress bipasha basu
.
.
.
.

super model/actress aishwarya rai
.
.
.
.
actress angelina jolie
.
.
.
.
so, jgn lah bersedih atas kekurangan yg ader pd diri masing2... klu rasa x berapa nk chantique, boleh la pegi mendaftar di kelas2 make up yg berhampiran...ekekekkeek...
.
.

2 comments: