make up class in KB..

12:55 PM Hafezahzainudin Z 1 Comments

salam readers,
.
cikjah sgt amaze dgn tangan2 sakti yg dikurniakan drp Illahi kpd mereka2 (amy, eyra rizal & red glow) ini... mereka mampu transform kan sesiapa shj drp kurang menarik kpd the gorgeous one!!! best jugak kan klu ader make up class yg murah.. nk jugak kn ber'cun melecun' ke pejabat, function2...
.
so after risik pnya risik, rupanya cik eyrarizal ada menganjurkan make up class for the entire malaysia... so salah satu lokasi kelasnya adalah di KB.. wah!! peluang amat baik ni utk menjoin kan diri...
.
after berhubung dgn eyra (tinggal msg kat shout box dia je), dia bgtau yg kat KB x berapa ramai daftar... so dia mintak tolong la cikjah gebang2 kan seantero dunia bhw make up class kat KB ni pd 21 November 2009.. tempat x tau lagik... yurannya klu x silap RM150 je.. so kpd sesiapa yg berminat, bolehla mendaftar dlm web dia ek...
.
ni lah antara hasil tgn eyra..
.
.
.
.
.
.
.
.
kpd sesiapa yg berminat, boleh la mendaftar... jom pakat2 attend class... tambahkan pengetahuan yg ader... kita jumpa di sana......
.
.

You Might Also Like

1 comment:

  1. wow dasat2 dik .. cantik2 aar

    syukur allah bagi kelebihan ini kannn

    ReplyDelete