family,

Family Short Trip

8:42 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

Assalamualaikum deqq.. moga semua sihat semuanya di samping orang yang tersayang.. gittewwww.. kali ni hakak nk cerita deqq pasal family trip yg x smpai 30 minit dari rumah.. eh, 20 minit pun x sampai.. 15 minit je kot..

kesahnya kt pinggiran Putrajaya ni ada satu tempat yg namanya Goodtree Garden.. tarikan di sini adalah arnab2 yg di biarkan berkeliaran dlm satu kawasan.. dan dlm kawasan yg berpagar tu ada rumah pondok, mini taman permainan dan pokok2.. riuh rendah suara anak2 hakakk berlari2 mengejar arnab.. besar2 pulak tu arnabnya.. lupa nk bgtau.. kalau nk masuk tgk arnab, bayar RM3.50 seorang.. harga kanak2 dan dewasa sama je deqq.. xde diskaun... ok lah tu.. RM3.50 kira murah la..

kt sini hakak tepek peta lokasinya.. mana la kot2 korang teringin nk gi.. ok la.. tengok la gmbr yg x semenggah ni.. maklumlah fotografer amatur.. asal ambik gmbr je jd lah.. ekekke.. hingga berjumpa lagi..













0 comments: