rindu kat kawan2 QA

11:43 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

assalamualaikum adek kakok sekelian… semoga sihat sentiasa… cikjah di sini sihat hendaknyer walaupun cuaca luar opis panas giler tapi kt dlm opis mcm nk beku rasa… last2 tekak jd x berapa best…

balik ajer dr kursus QA, terus gigih menguruskan BR1M… actually, bukan menguruskan BR1M.. hanya menempek aje kt majlis tu sbb semuanya anak buah dh urus kan.. khelezz khenn anak buah aii… even bos dia xdop, tapi mampoo handle BR1M dgn jayanya… clap clap clap…

namun, bila dh start kerja ni khenn, rasa rindu pulak kt kawan2 QA… nasib baik ada whatsapps jd penghubung..

inilah wajah2 kesayangan hamba masa dok kursus dulu… rindu sgt nk wat esemen sekali lagi..hahahah… macam la rajin bebenor nk wat esemen…

bawah ni plak pic masa mula2 masuk kerja.. terus ber purple walk…

ok lah adek kakok.. ni tengah bz nk apply u, medical check-up etc… hari2 mengahadap JPA kit takut terlepas pandang… btw, ni ahkak jah pakai cotton lycra shawl drp adreesya.. memang senang pakai dia.. dan paling senang nk cuci.. campak aje dlm mesin basuh.. tekan2 dh siap pun basuhannya.. amat sesuai utk org yg malas sikit & anak ramai mcm ahkak jah ni…

nanti ahkak jah hapdet psl uni application utk rujukak ahkak di masa hadapan.. hahahha.. mari kita pakat2 sambung PhD pulop…

You Might Also Like

0 comments: