hapdet aper ek??

3:49 PM Hafezahzainudin Z 2 Comments

salam readers,

dh lama x update blog ni... bukan apa, x tau nk update apa.. cumanya skrg ni cuaca amat panas... gila panas.. maka sbb kesiankan anak yg bila tido, sempat lg dia bangun bukak baju tinggal pampers aje, maka kami laki bini pun decide pasang air-cond.. tu dia.. dh berzaman hidup, baru nk pasang air-cond katanya.. umah staff ahkak dh lama pasang air-cond.. bos dia je yg ketinggalan... konon sbb mr hubby x boleh tido dlm air-cond.. krem katanya.. tapi bila dh panas, mr hubby pun dh x pikir panjang..

kami survey air-cond di 2 buah kedai... last2 mr hubby terpengaruh dgn kata2 SA di kedai Kemudi Timur yg mempromote air-cond mitsubishi.. jika dilihat, harga mitsubishi mahal sket dr jenama lain.. tp kata SA, brand ni tahan lasak.. pastu boleh servis sendiri.. maka terbanglah sejumlah wang pd waktu iteww..

keesokan harinya kontraktor pun datang pasang air-cond.. kami memilih mitsubishi i see mr slim yg ader sensor.. dlm 2 jam pemasangan, segalanya selesai.. malam tu tido la kami satu keluarga dalam keadaan yg nyaman.. inilah ruper sensor iteww.. dikatakan boleh detect heat.. klu belah kiri panas, maka air-cond gi belah kiri lama sket...








sedikit hapdet psl diri ahkak.. minggu ni masuk minggu ke-37.. tunggu masa je nih.. even due ujung bulan 3, namun kebiasaannya akak beranak awal 2 minggu dr tarikh yg ditetapkan.. maka ahkak jangka dlm minggu depan kot beranak.. skrg ni jalan pun dh slow.. kaki sakit sbb tido dlm air-cond kot.. urat jd kejang sket... baby dlm posisi yg normal.. insyaallah boleh beranak normal.. cuma masa scan doc kata baby mcm kecik.. macam aje kan.. tp bila keluar, masing2 berat 3++kg...



ok la.. nnt klu ahkak dh beranak, ahkak hapdet lg ye.. skrg ni mcm x tau nk tulis aper.. bye..


You Might Also Like

2 comments:

  1. fuh ja, akhirnya. lama berkurun nak tunggu lu hapdet haha

    ReplyDelete