ahkak nak makan dot dot dot sebelum beranak...

11:55 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,

ileks.. ahkak belum beranak lg even dh sampai waktu2 kecemasan... baby belum puas agaknya dok dlm perut nih.. memandangkan dia masih lagi degil utk keluar, maka ahkak ader beberapa hajat yg dh tercapai tp nk capai lagi... boleh giteww?? sebelum beranak ni, ahkak teringin nak makan benda2 utk ke sekian kalinya... x kira la sama ada sebelum ni dh makan/minum ke belum.. kira ni hajat sblm masuk labour room... acececceeh... mcm teruk bebenor mengidamnya...

hajat yg pertama... nk minum ice blenden chocolate kenny rogers... perghhh!!! sedap gilos air dia... terasa meleleh air liur kt mulut nih... tengok gambar je pun dh x keruan...






hajat yg kedua ialah menikmati sundae cup chocolate mcdonald... ni memang feberet... cuma sblm saya masuk labour room, izinkan saya menikmati aiskerim ni... klu x, terpaksa lah saya tunggu 44 hr lepas beranak utk menikmatinya...






hajat ketiga...... DURIAN!!! even minggu lepas dh pulun berbakul2 durian, namun hati saya masih x puas hati... saya nk makan lg durian... nak lagi... yg dh makan tu rasa macam x cukup lagi....







hajat keempat adalah cheeze choc secret recipe... harus ahkak beli sebijik kek utk dinikmati seiisi keluarga... boleh makan hari2 kan.. bestnyer...







hajat kelima... chocolate moist cake yg sedap... ahkak dh try byk chocolate moist... tp belum memenuhi citarasa... CMC yg paling sedap ahkak pernah makan adalah yg Mak Arab bawak masa ahkak wat housewarming party di Seri Kembangan... kek dia dgn cukup coklat & kelembapan... last2 tuan rumah yg makan hampir sebijik kek... tetamu lain nganga... hahahhaha...







last but not least ialah buah pauh/mempelam/mangga... ni pun feberet... tp klu x dpt rasa, x terkilan sgt... cuma sukakan manis2 buah dia ajer... silap2 pasni ahkak beli pasar borong buah durian & mangga...







ok la rakan2... w/pun jalan dh x berapa nk larat... klu tgk dr belakang tu cam pingu gi kerja, namun ahkak tetap xkn amik cuti sebelum bersalin... sayang woo cuti rehat... boleh kumpul utk cuti raya... hihihi... apa2 pun, sila lah doakan ahkak cepat & selamat bersalin... ate dh x larat nk angkut baby ke sana ke mari... oleh iteww, mari la kita bersenam... motif??? baby cepat kuar ke??? entah lah labu... eh, labu... labu pun sodap... masuk lah dlm wishlist sblm beranak... jemput labu... atau koci labu... atau kuih bakar labu...


You Might Also Like

0 comments: