mereka cam kiter2 jugekk...

2:59 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments







assalamualaikum sohabat sekalian... bertemu lagi kita hari ini... jenuh aihh tulis kot org putih.. tergeliat jejemari aii tawww.. sgt fake rasanyer... not sooo me... hahahha... jd entry ni kita tulih kot bahasa ibunda kita lah plop...

uolzz rasa kita ni mcm mana?? bukan aii yer.. kiter ni... kiter la.. you, you n you including me... korang pernah x rasa apsal rasa mcm kita ni x berapa lawa compare kpd insan lain esp mat2 saleh yg putih melepak tuh.. uolzzzz, jangan tertipu uolzzz... kita dh kena tipu sebenarnya... bulat2 kita kena tipu... rupanyer kita pun lawa... lagi lawa drp depa2 nih... cuma mereka nmpk lawa sbb org edit muka depa guna photoshop.. kalau pic ahkak di photoshop kan, mesti ahkak pun lawa jugak...

derang ni kalau dlm majalah, perghhhhhhh... perfect uolzzz... body memang kaw2 giler... kulit cam porcelin.. xde wrinkles, mata galak xde eye panda.. senyuman menawan... but it's all fake... fake uolzzz...

ha, x caya?? korang tengok la sendirik...











yg ni lagi baikkkk punyaaa...







nasihat ahkak pd sesiapa yg mahu sentiasa kelihatan cun, sila pastikan anda potoshop gambar anda sebelum post ke fesbuk ataupun blog... nescaya anda akan berjaya menambat hati jejaka2 di luar sana... hahahah... tapi, kecantikan semulajadi adalah yg terindah sekali uolzzz...









You Might Also Like

0 comments: