hmmm..rosak la pulak..

4:32 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers,

wah, penjawat awam mesti tgh gumbira sbb dh dpt bonus kan… ke tgh sedih sbb bonus abih?? korang beli aper ek?? ahkak?? eh, rahsia la.. tapi kan, bila dpt bonus kan, macam2 la pulak yg rosak.. baru2 ni, boleh la pulak tv rosak.. tv ahkak ni tv pesen lama.. yg gedabak & berat tuh.. dh berkhidmat selama 13 tahun.. patut pun rosak..

sudah rosak, maka sila turun dr tahta la.. mau menobatkan tv baru pulak di singgahsana.. maka, setelah ahkak skodeng2 poket & skodeng tv.. fenin mulanya.. apa taknya, napsu ni nk yg paling besar & latest sekali.. tp ikut kemampuan poket, tidak la mampoo nk memiliki semua itewww…

skrg ni mcm2 jenis.. tv plasma, lcd, led & 3d.. pastu ader pulak yg boleh wifi (surf tenet), hdmi (cucuk pendrive pun dh boleh tgk movie.. x payah beli dvd player), belutuuut (kalu main game di tablet, belutuuut ke tv, automatik game di tablet tu terpancar ke tv)…

last2 ahkak beli tv 40” ajer… samsung LED smart tv.. boleh connect internet, tp limited utk youtube dll.. nak fesbuk2 x leh ye guna tv ni… tp kalau beli tv yg ader web channel, tgk internet kt tv ajer…

harganya?? kebetulan promotion utk ahli senQ, harga dia RM2,499.00 (psssttt… iteww pun utang).. kalau tgk movie yg ader full HD (this tv is full HD), gambar mmg superb… maka wajib la lepas ni ahkak tukar ke astro beyond..

ok la.. ahkak chow dulu.. bye..

You Might Also Like

0 comments: