jalan2 ke kl…

2:30 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam..

hujung minggu lepas, ahkak sakan ke kl mcm kl tu dekat la sgt.. mula2 12-15 tu ader konvensyen KIK di putrajaya.. x sempat ambik gmbar sbb gmbar org lain yg amik guna camera yg lg canggih.. 15 hb terus balik kelantan dgn last flight.. mlm tu jugek ahkak pack barang utk ke kl balik.. 16-19 berada di kl semula… letih dik nunnn…

di kl ahkak memenuhi undangan perkahwinan 2 bff.. satu di labu, satu di sg besi.. pic ader la sket… bila ahkak pegang anak ni, ate x sempat nk snap sana, snap sini.. camera ader je dlm henbeg.. tp dh photographer sibuk mengilik anak, mananyer sempat nk pose ala2 tyra banks.. bukan river banks hokeyy!!!

pengantin baru dan pengantin lama… widad x pakai lipstik.. tu kesan meminum air yg sgt merah katanya…muka ahkak nmpak matang walhal pengantin sebaya..

 

lihat si tembam iteww.. sungguh gembira dpt gi sogo… ke dia gembira dpt gambar dgn rusa kt belakang??

 

masing2 posing sakan.. sila lihat muka abeed yg sgt innocent iteww.. seolah2 tiada apa yg berlaku walhal sebelum tu melaksanakan mogok x nk pakai selipar… suka suki dia cmpak selipar, buat muka brutal dll.. maaf, ibu awak ni kadang kala hati kering melihat perangai anak yg layak dpt anugerah pelakon lelaki terbaik…

 

gigih tersenyum walaupun mata dh redup, muka dh mcm rumah tgh renovate.. mestilah menunjukkan kegagahan kerana di sebalik kepenatan iteww, dpt jugek ahkak angkut sepasang baju.. sepasang sajork?? aiyakkk… mana cukup…

 

seterusnya 18hb, wedding aisyah di sg besi…

 

ok lah… nanti ahkak update lagi..ni nk ke kb utk sign borang opsyen sbpa…

You Might Also Like

0 comments: