skin revive..

9:53 AM Hafezahzainudin Z 3 Comments

salam readers,
.
.
being a mom of two, an employee & a wife membawa maksud 'xde masa untuk diri sendiri'... then masa berlalu pergi bersama usia yg kian meningkat.. one day, saya tersedar 'sampai bila harus mcm nih.. xde masa langsung utk manjakan diri sendiri'... maka, semasa ketiadaan anak & hubby (masa tu derang semua balik Kedah tinggalkan aii sorang2 sbb aii x leh nk cuti pd ujung thn), cikjah merancang utk survey je tempat treatment yg best... last2 terparangkap dgn buat facial & eye treatment...
.
.
Leonard Drake... korang mesti pernh dengar nama ni kan??? di bawah Aster Spring-Origin of Beauty berteraskan product Dermalogica sbg skin care product, Eve Taylor sbg aromatherapy oil & Averine sbg make-up product, perkhidmatan yg diberikan amat istimewa... ia juga mengaplikasikan konsep face mapping (ingat kemiskinan ajer yg ader poverty mapping.. face pun ader jugak)..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cikjah sempat mencuba soothing treatment utk menstabilkan my sensitive skin & eye treatment utk reduce fine wrinkles & dark circle... hasilnya WOWWW!!! dgn immediate result, u can see the differences & changes... ter'amaze' dgn hasil yg memberansangkan, aii pun telah register as a member of Leonard Drake & bakal menikmati begitu banyak potongan for treatments & products...
.
.
penggunaan product Dermalogica banyak membantu cikjah meningkatkan kualiti kulit yg selama ini tidak mendapat vitamin & pengabaian produk yg sesuai.. pemilihan Eve Taylor oil utk sensitive skin banyak membantu meredakan keadaan kulit... dgn khidmat nasihat pakar kecantikan yg terlatih, cikjah tidak perlu ragu2 utk mengajukan sebarang persoalan mengenai rawatan, kecantikan dll...
.
.
sekarang, cikjah terpaksa menggunakan Dermalogica sensitive skin trial set utk menuetralkan keadaan kulit.. kata pakar, keadaan persekitaran yg membuatkan kulit muka jd sensitif bukannya dilahirkan dgn kulit sensitif... selepas keadaan kulit menjadi seimbang, barulah boleh tukar ke skin set yg lain... maybe oily skin kot... or maybe dry skin... sbb if kulit kita dry dari dalam, ia akan keluarkan lebih banyak minyak & kita mensalahtafsirkan kulit kita sebagai oily skin, padahal kita sebenarnya dry skin...
.
.
so rakan2 yg dh mula melupakan treatment2 utk diri sendiri, sedarlah bahawa kecantikan yg dianugerahkan ini mesti dijaga & dipelihara sepenuhnya.. belailah diri anda...
.
.

tuan blog plak nk berposing...
.

.

cian..tangkap gambar sindirik...

.
.

You Might Also Like

3 comments: