eyra rizal's makeup class....

9:27 AM Hafezahzainudin Z 2 Comments

salam readers,
.
.
dah lama jugak cikjah x hapdet blog nih.. bukannya x nk hapdet, cuma x tau nk tulis hape.. blank kepala otak ni.. kadang2 terpikir jugak, x kn semua benda nk gebang dlm blog kan??? contohnya percubaan widad pakai cloth diapers, survey mesin getar2, berat masih stagnant dll... so bila cikjah rasa ader benda yg menarik & penting sahaja akan dikongsikan dlm blog nih... of course dgn pic segala... tanpa sebarang gambr, sudah tentunya blog ini x nmpk deboom...
.
.
so tuan2 & puan2... cikjah sepatutnya menyertai makeup class by eyra rizal dlm bulan disember yg lalu... namun atas, sebab2 yg x dpt dielakkan, maka penganjur terpaksa menangguhkan kelas tersebut.. namun, atas dasar keprihatinan beliau, kelas yg tertangguh ini dijadualkan berlangsung pd 16 jan '10 di kelantan... of course aii akan join te class...
.
.
kelas ini terbuka kepada semua... x kisah sama ader yg dh pandai mekap ke atau yg baru2 nk belajar pakai mekap... peralatan mekap disediakan... apa yg anda kena bawak adalah cermin kecik utk korang mengadap muka masing2 masa tgh mekap... bayarannya RM250<... yuran dh naik berikutan kenaikan harga gula... sijil turut diberikan kpd peserta...so saper2 yg nak join eyrarizal's makeup class, boleh mendaftar di sini...
.
.
kpd warga kelantan terchenta, kelas di KB akan diadakan pd 16 Jan (Sabtu).. tempat & masa akan diberitahu kelak... sekiranya anda berminat & nk mendaftar, jangan lupa mention nama cikjah atau hafezahzainudin <... dapatlah mekk sedikit diskaun... cepat, cepat sbb tempat sgt terhad...
.
.
pic di bawah adalah gambar makeup class yg telah dijalankan di beberapa lokasi... gmbr ini cikjah cilok directly dr eyra... nice kan?? so, kpd sesaper yg nak belajar basic makeup technique, sila la join kelas ini...
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
p

p/s: berat masih maintain 67++... tgh dok usha mesin goyang2 gerudi inul..ekekekek


You Might Also Like

2 comments:

  1. lawa la.. isk isk.. bila nak terer make up mata ni

    ReplyDelete
  2. JANGAN BACA ! KALAU ANDA TIADA JERAGAT, KULIT KUSAM, CEPAT LETIH, NAMPAK TUA & KULIT BERMIMNYAK

    HANYA 5 HARI. CONFIRM JADI !

    Jika anda serius ingin berubah, berikan saya beberapa minit untuk menerangkan rahsia kecantikan ini.

    Untuk info lanjut sila layari :-
    http://youwhite-beautextreme.blogspot.com

    Antara Manfaat Utama YOUWHITE™

    ————————————-
    ► Mencerah & Menggebukan Kulit seawal 5 hari
    ► Mencerahkan kulit ke tahap maximum
    ► Menjadikan kulit glowing naturally
    ► Anti Penuaan
    ► Memperbaiki sel sel kulit rosak
    ► Mengecutkan Jerawat
    ► Menghilangkan jeragat dgn pantas
    ► Memudarkan Parut parut jerawat
    ► Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
    ► Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
    ► Memberikan tenaga harian yg luar biasa
    ► Memberikan tidur yg berkualiti

    ========================================

    Bayangkan selepas 1 kotak Youwhite.....

    ► Suami berkepit tak mahu keluar rumah
    ► Kawan kawan mula cemburu dan merah mata
    ► Keluarga mula bertanya rahsia kecantikan
    ► kelihatan 10 tahun lebih muda dan yakin

    =======================================

    TESTIMONI BERGAMBAR, SILA KLIK LINK :-
    http://youwhite-beautextreme.blogspot.hk/2013/11/gambar-terbaru-pengguna-youwhite.html

    ANDA HARUS BERTINDAK SEKARANG!

    ☒Rendah diri kerana kulit kusam , badan lesu sepanjang hari
    ☒Malu dengan jerawat serius
    ☒Buntu mencari penyelesaian dgn jeragat serius
    ☒Ditegur kelihatan tua dr usia
    ☒Dipandang serong kerana wajah gelap, tak menarik

    HARGA PASARAN RM119/SEKOTAK/15 SACHET
    (Postage RM6/SM , RM10 Sabah/Sarawak)

    ****AWAS!! TAWARAN UNTUK YANG INGIN BERUBAH
    ****AWAS!! TAWARAN UNTUK YANG INGIN BERUBAH
    ****AWAS!! TAWARAN UNTUK YANG INGIN BERUBAH

    PROMOSI KUOTA
    RM110 / SEKOTAK FREE POSTAGE (50 ORANG) - TERHAD

    REBUT PELUANG TAWARAN INI DENGAN LAKUKAN SALAH SATU LANGKAH BERIKUT

    1. KOMEN 'PM'
    2. HANTAR KE 0136420231

    ReplyDelete