rumah manis rumah

10:48 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

hai adeqq maness semua… dh makan?? dh mandi?? dh pakai baju?? kalau dh.. jom gi umah ahkak… eh eh… xde la smpai kena gi kt tapak plak.. iteww lawatan tapak namanya.. ni ala2 skodeng sket.. nk kata skodeng pun x jugekk sebenarnya.. lebih kpd intai2 manjerr gettewww… ahkak ambik gmbr kt area living & family ajerr.. x kuasa haku nk ambik gmbar satu rumah… jamban ko nk nengok jugekk ker?? eh, malu la tengok jamban rumah org…

gmbar pun aii snap snap pakai henpon je dheqqq… iteww pun my mom (aceh.. cakap org putih bagai… pd hal panggil mak jerr pun… verangan letteww nk dok obersi x lama lagi)… sambung balik… itteww pun my mom tengok semacammm… pastu tanya apa kekdahnya mengambil gmbr ruang2 dlm rumah.. dgn tulus mulus hati ahkak pun jawab nk tunjuk kufi yg ahkak tempah kt member… alasan baekkk punyaaa… actually memang nk tunjuk kufi art kt member pun.. jd dh alang2, aii post la kt dlm blog ni khennn… 2 in 1 getteww…

eh eh.. tetiberr ada gmbar abam ir… verangan letteww nk buat dapur cenggitteww… hihihi.. aii ikutt jerrr… janji abam ir masak yerr… cayang abam ir…

aii ada impian nk buat rumah mcm kt bwh ni…

banyakk duit ngko nk buat rumah mcm ni?? bukan aii yer adeqq manesss.. duit abam ir la khennn… aii jd permaisuri dlm tu jerr.. goyang kaki sambil shopping online & layan anak2… skrg ni khenn, malas nk keluar shopping… asyik jam ajerr… xpe.. nanti aii bukak my own shopping complex belakang rumah… haaaaaaa… baru senang nk shopping.. hihihi…

ok la adeqq manesss… nk sambung study ni… topik ANOVA belum cover lg.. esok chekgu nk ajar topik korelasi & regrasi.. jd hari ni kena abih kan topik & latih amal ANOVA…

You Might Also Like

0 comments: