mode : mari la sama2 blurrr dlm khelezzz

2:08 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

assalamualaikum pembaca2 blog.. eh, ader ke yg baca blog ni lagi?? bukan dh banyak sawang dah ker?? silap2 dh berkubur kt dlm dunia blogging… mahepp ler kpd pembaca2 tegar blog cikjah ni.. ada follower ker?? mcm ler glemerr sgt.. keh keh keh.. ok leteww bila tgk ada 32 follower drp xde langsung khennnn??? aper ader dgn angka… chewahhh… ngaku je la awok tu x seglemer fatin liyana yg tomeii itewww… khennn?? siap menang award pelbagai lg.. ekau ado??? non ado jugekkk katanya…

haaa anak didik sekelian… kali ni cikjah bersiaran di asrama intan bukit kiara… nun jauh ataih bukit nuh… jenuh nk panjat… bukit lerr katakan… cikjah ke sini adapun dlm misi menambah ilmu di dada kekdahnya.. ilmu di dada?? wah, bila tambah ilmu, bertambah besar la gamaknya dada itewww…

adapun kursus ini merupakan kursus WAJIB yer.. bukan kursus suka2 atau suka hati mummy daddy ajerr… di sini kita cuba menggunakan bahasa yg lembut, bahasa yg sedap didengar oleh telinga awok2 semua ni lerrr… kalau guna mak bapak cam kasar je khennn… tak sesuweii oulzzz… negara kita kan mengamalkan kempen berbudi bahasa.. maka bahasa dlm blog juga harus dipelihara… apatah lagi crutanzzz… amat tidak sesuweiii oulzzz… no no no yerr… tengok… nak cerr pasal kursus pun dh melalut merabanzzz… sabar je la…

kursus ini <—fokus.. kita nk cerr pasal kursus yerr anak didik sekelian… kursus ini merupakan kursus QA… waaaa QA gitewww… aper ke benda nyer QA ini??? mesti oulzz nak tau khenn?? kalau x nk tau pun, cikjah nk bg tau jugekkk… eh, ada plak org cmni khenn?? meroyan ke hape?? fokus ye cikjah… QA adalah quanititative analysis ataupun dlm bahasa mudahnya korang kena (nak tak nak..wajib) didedahkan dgn Reasearch Methodology, Statistik & SPSS… bukan shj didedahkan yer… lepas anda didedah sana & sini… ditelanjangi dgn pelbagai konsep, teori & adaptasi, ader exam & esemen kekdahnyer… sebab lepas kena dedah, kita kena tutup la balik khenn.. malu la bukak2 ni… nmpak segala babat & stretch mark.. x rela aii oulzzz…

kursus ini berlangsung selama 6 minggu.. now cikjah dh abih Research Methodology.. next week ada group assignment presentation & exam… deborr gitewww… kalau x lulus, sila repeat kursus ye anak didik sekalian… sungguh stress.. malu la khenn kalau kena repeat… x nak la khenn org tau kita repeat… eh, malu la…

jd sepanjang kursus ini berlangsung, terpaksa la cikjah stay kt hostel khenn… x kan nk berulang kb-kl tetiap harii… mcm ler ada private jet nk ulang alik tiap2 hari… kot kalau kawen dgn sultan brunei mungkin jugekk la boleh berulang tiap2 hari… sultan brunei tu… sudehh la.. veranganzz je lebih… akan tetapi amat tidak seronotnya duduk asrama ini apabila hujung minggu x disediakan makanan… sedih tau… rasa mcm di mak tiri kan pun aderr… ni perut dh lapar ni.. tak makan apa2 lagi.. sadis khennn… dh tengahari pun x makan lagi.. nk niat puasa, x boleh puasa… maka kita niat diet je lah…

usaha2 melarikan diri drp hostel dirancang pd hari jumaat lagi.. mencari mangsa2 yg terdekat utk ditumpangi… cian aii khenn?? tanya org sana sini.. masing2 ader komitmen… nk keluar sorang2, x sanggup rasanyerr… sbb aii khenn x boleh hidup sendirian.. perasan sgt letewww… jd mangsa minggu ni dh ader.. jap lagi dia jemput… merasa la hidup mcm mem besar jap.. gi jalan2 ader org yg bawakkan…keh keh keh… oiii… x sedar diri lagi?? next week nk exam tau… selamba je blogging, facebooking & interneting… xpe la.. cikjah kan spesis last minute baru terhegeh2 buat2 gelabah… kunun cabaran letewww study last minute…

sepanjang kursus ini, anak2 dijaga oleh ibu mertuaku… skrg all the precious ada di kedah nooo… hubby kena pi merata2 tempat minggu ni.. so terpaksa la derang stay kt kedah… maybe next week baru diorg balik klate kot… jadual hubby x menentu.. ke sana, ke sini… miss my honeyy bunnyy so much… opssss.. rindu kt anak2 yer anak didik sekalian… nk cakap rindu kt bapak budak rasa malu.. kang org kata jiwang… nanti kena tarik pulak award ‘muka kental tapi lembut’ oulzzz…

ok la anak didik semua… rasanyer dh panjang entry ni… tips utk blogger… jgn tulis panjang2… nanti org malas nk baca terutamanya kpd yg memang sifatnya malas baca buku mcm aii ni khenn… kalau ada cerr yg menarik, cikjah akan kongsi lagi di lain masa…

xoxo

ahkak cikjah

You Might Also Like

0 comments: