ahkak's stories...

11:55 AM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers yg ahkak sayangi... sorry for a very LOOOOONNNNNGGGG silence.. akhir2 ni hobi ahkak nk hapdet blog mendatar sket... tp xpe.. oleh kerana ahkak hari ni rasa cam rajin je nk hapdet blog, maka ahkak hapdet la sket2... banyak sebenarnya peristiwa yg berlaku akhir2 ni.. tp malas nk tulis dlm blog...
.
mula2 kita pergi ke tarikh 6 Jun 2010 yg mana pd tarikh inilah adik ipar ahkak dgn nama glamernye syarafunizam atau dgn panggilan manje 'deq pun' telah selamat menjadi laki orang... wife nya org sg way.. cumill aje wife dia.. maka majlis persandingan di sg way disambut dgn meriah sekali memandangkan the wife aka syikin merupakan anak bongsu & majlis ini adalah majlis penutup bg pasangan pak hashim... dgn tema pink putih, ahkak tabik kt ko dik.. melertttzzz majlis ko.. ala2 puteri dr kayangan... agak2 berapa puluh ribu la belanja semua sekali nih??? fresh flowers uolzzz... eh, ahkak plak yg teruja...
.
.

ni gmbr dgn family belah lelaki.. of course la ahkak yg paling pink pd majlis tuh... harus la aku posing depan kamera kan...
.
then the next following week, acara majlis sambut menantu berlangsung di pendang, kedah.. majlis disambut secara sederhana sahaja... tema majlis adalah keemasan tp ahkak memang lari dr tema majlis dgn memakai baju hijau iteww bersama shawl yg baru dibeli dr ariani... malangnya shawl iteww x berapa nk panjang sbb x leh lilit dua kali.. xpe, janji ahkak nmpk vogue begedebass...
.
.
inilah syikin si pengantin baru bersama birasnya..
.
suci je kan muker ahkak... lebih2 lagi jika berposing dgn anak2... dh besar dh anak ibu...
.
dgn menu hidangan nasi daging, chef & the gang terpaksa masak berkali2 sbb cepat sgt la abih nasiknya... laksa pun laku... licin...
.
then, hari selasa, ahkak & hubby bertolak balik ke kelantan tanpa anak2... reasonnya??? ader plak budak2 kt nursery tu yg kena penyakit mulut, kuku & tangan... so anak2, dok elok2 kt kampung yer.. ibu & abah nk honeymoon kt umah..
.
disebabkan kebuhsanan melanda akibat kesunyian tanpa anak2, acara buruk lantak berjalan dgn jayanya.. bila timbang, berat masing2 naik dgn mencanak2... khuatir dgn kejadian ini akan menjadi lebih teruk, maka kami pun beli ini...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sekian sahaja catatan ahkak buat kali ini... next entry x tau la bile lagi... nanti klu ahkak rasa rajin, ahkak akan hapdet ye...
.
.

.

You Might Also Like

0 comments: