ahkak's making memory slice..

2:07 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers... wah, nampaknya ahkak dlm mood hapdet blog minggu nih.. ni ahkak nk share a story dgn uollzzz... semalam ahkak balik kerja seperti biasa... dgn mood yg sungguh buhsan sbb si kecik2 xde kt umah utk mengacau ahkak, maka dgn smbl lewanya ahkak membuka pintu umah.. masa tu mr hubby dh balik tp dia merayap plak lepas tuh.. so ahkak masuk dlm umah yg xde org tuh dgn memikirkan perrsoalan 'aku nk wat apa malam nih?'..
.
tiba2 mata ahkak terpaku kt tepi meja.. ader parcel... wah!!! hati ahkak menjerit riang.. my making memory slice cutter dh sampai... harus lah aku wat projek malam nih (oppsss!! bukan projek wat anak yer adik2)..
.
.

kotak yg ditunggu2 sekian lama.. tq to hubby sbb tolong beli kt e-bay...
.
.
.

inilah barang yg dimaksudkan iteww... slice cutter!!!!
.
.
.
.
.
.


dalam kotak ni mengandungi slice cutter, glass cutting mat, adhesive, 5 blades, blade replacement tool, basic shape 1 design card & power cord....
.

.
.

.
.
.
so apakah sebenarnya slice cutter nih?? org yg minat scraptbooking tau la menda nih.. dia alat utk potong font, design etc.. so berbaloi la ahkak beli sbb lepas ni ahkak nk guna utk wat 5S di opis... senang je nk guna dia... korang boleh tengok sendiri cmne nk guna dia di youtube... ahkak malas nk link2...
.
jadi, apekah signifikasinya ahkak membeli menatang ini?? wah!!! korang jgn x tau hobi terbaru ahkak & mr hubby... kami kan penjimat orgnyer.. jd, kami pun menyertai pelbagai jenis peraduan dgn alasan klu ader rezeki boleh dpt benda free atau melancong free...
.
so, ni lah antara hasil ahkak yg x seberapa lantaran kekurangan kertas scraptbook yg menarik.. ahkak guna kertas plain kaler je dik oiii...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok... that's it... nanti klu ahkak menang, ahkak bg tau korang ek... mood perasan menang sbb guna slice cutter... chow chin choww...
.
.
.

You Might Also Like

0 comments: