my birthday

12:13 PM Hafezahzainudin Z 1 Comments

salam,
.
tanggal 12 sept yg lalu merupakan birthday cikjah yg ke sekian kalinya.. dh berapa kali sambut besday?? dh 28 kali hokeh!! disebabkan thn ni besday jatuh pd bulan puasa, so xde la ber hulala sgt...
.
selain berbuka puasa bersama rakan2 mr hubby di new horizon, kami gi shopping sket2 for raya preparation... pic x sempat nk snap sebab tatkala azan maghrib menjelma, semua dok pakat2 perabih lauk mana yg terhidang atas meja ala2 ikan piranha (termasuk la aku)...
.
both pweety gurl & hensem boy sgt behave.. cuma pweety gurl sgt aktif disebabkan pengambilan coklat yg banyak.. asyik ajak ibunya naik turun tangga restaurant tu aje.. alamat tersingkir la beberapa gram lemak hasil mini excercise bersama pweety gurl...
.
mr hubby seperti tidak mahu meninggalkan meja sbbnya asyik menambah nasik ajer.. atau mungkin kuantiti makanan diambil kena setara dgn saiz perutnya iteww... x pe mr hubby.. asalkan u bahagia...
.
oh, cikjah juga sempat melaram baju yg baru dibeli dr getgorgeous... tp xde pic la korang...
.
hadiah?? jgn la ditanya tentang iteww kerana kata hubby "kasih sayangnya sepanjang idup iteww adalah hadiah yg paling bermakna"... paham le cikjah bhw bulan ini poketnya bocor barangkali... xpe.. katanya hadiah ni bukan xde, cuma postpone ajer... i pegang kata2 ini...
.
tahun ni beraya di johor.. x sabar hokeh nk balik kampung... dh lama x melawat sedara mara di kampung... semua dh besar2 belaka & dh beranak pinak... muka pun masing2 dh berubah.. kalu lalu depan mata pun, sure dh x cam lagik...
.
akak ipar dh peknen.. baru 4 bulan kot... tp abang & yan still dok asing2 lagik.. ciann.. sorang kat batu pahat... sorang kat melaka.. nasib la korang...
.
skang ni tgh sibuk MQT.. maybe kena attend mitting kat putrajaya on tuesday.. so boleh le cikjah jumper member2 lama sambil shopping2... dpt celebrate besday dgn member2 pun seronot gak...
.
ok la.. entry kali ni x besh langsung sbb xde pic yg nk ditepek...
.

You Might Also Like

1 comment:

  1. sorryla x join korang jejalan kat alamanda haritu. Almaklumlah, lately aku slalu je x larat, pening2la..terkena buatan org ni mmg camni. Anyway, hepi belated besday.

    ReplyDelete