dan perjalanan pun bermula…

1:16 PM Hafezahzainudin Z 0 Comments

salam readers… jgn jemu baca blog ahkak… even kadang2 isinya pun sungguh x membina.. eh, nak wat apa isi membina ni?? kot la klu korang cari blog yg ilmiah, di sini bukan tempatnya.. kat sini merapu2 je dek oiii.. janji tulih.. tulih ape benda yg rasa nk tulih.. org meluat ke, nk muntah ke, iteww belakang kira..

ni ahkak nk cerita psl journey yg kejap on kejap off… korang mesti boleh agak kan journey aper?? journey nk lose weight la.. kejap tangguh, kejap on.. kejap trun, kejap naik.. now, ahkak nk start balik my own diet plan nih.. kali ni ahkak beli produk.. kita tgk dulu keberkesanannya dlm masa seminggu.. kalau turun 1 kg, akan ahkak gebang2 dlm blog nih..

tidak hanya bergantung pd produk, ahkak jugekk tgh usha2 treadmill.. yg berkenan di hati sudah tentunya yg mahal2.. maka skrg ahkak tgh wat analisis SWOT.. wah, siap guna analysis tool pelbagai.. sungguh praktikal.. inilah penangan KIK.. mahap, tahun ni malas nk join KIK… sian ke family yg terabai setahun dua nih..

start esok, ahkak akan menjadi pengguna setia scale yg dh terabai tuh… sekian..

You Might Also Like

0 comments: